Un cràter en un primer pla.

Aquesta imatge ens mostra un cràter situat al costat d’un de més gran, el cràter Oskinson, un dels més grans de les planes del nord de la Conca Caloris. A causa de l’òrbita altament el·líptica de la sonda MESSENGER , la càmera MDIS és capaç de capturar imatges de major resolució de l’hemisferi nord de Mercuri, com aquesta que té 58 metres per píxel. Una mirada detallada d’aquest cràter, ens mostra les seves parets en forma de terrasses, amb un terra llis, així com l’ombra del veí cràter Oskinson.

La imatge va ser adquirida formant part de l’estudi del MDIS, on està compilan la superfície d’aquest planeta. La morfologia de la superfície de Mercuri, quedarà enregistrada per més d’un 90%, amb una resolució mitjana de 250 metres per píxel.

La sonda MESSENGER és la primera en orbitar al voltant de Mercuri, amb set instruments científics que servirant per conèixer millor el planeta més proper al Sol del Sistema Solar.

pia14547.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari