WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-07-15 10:26:43' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Sesions 3D

Disposem de centenars d’imatges astronòmiques preparades per observar amb la tècnica del 3-D, es a dir, mostrant una sensació de profunditat o de relleu. D’aquesta manera es possible observar amb detall, el relleu del cràters de la Lluna, els volcans i els canals del planeta Mart o infinitat de detalls de la Terra. Si la foscor de la sala on fem l’activitat es suficient, podrem obrir una finestra a l’espai i observar de tal manera com si féssim un viatge per l’espai.

Aquestes imatges estan agrupades amb uns guions a manera de conferència-col.loqui, per tal d’entendre realment cadascuna d’aquestes fotografies. Per tal de poder aquesta activitat, utilitzem un ordinador portàtil, un projector de llum de 1400 lúmens i una pantalla d’uns 4 metres quadrats. Els títols de les conferències que us podem oferir son les següents:

  • Viatge pel Sistema Solar amb 3-D.
  • Mart, el planeta vermell amb 3-D.
  • La Terra, un planeta multicolor amb 3-D.

ulleres

Al començament de l’activitat fem entrega a totes les persones d’unes ulleres especials per tal de visualitzar amb tota comoditat aquestes imatges.

Creiem que aquesta activitat pot ser inclosa en programacions de centres cívics, equipaments culturals o juvenils, jornades de medi-ambient, etc.

imatge-3d.jpg