WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-05-23 15:11:43' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Presentació

“Qualsevol que sigui el lloc on et trobis, l’Univers s’expandeix a partir d’allà en totes direccions per igual, i sense límit” (Lucreci, filòsof romà segle I a.C)

ori

Actualment l’astronomia està vivint moments de canvis i de constants descobriments.

Rar és el dia, que no es dóna cap noticia relacionada amb aquesta ciència. Sondes de la NASA, o l’ESA (Agencia Espaial Europea) enviades a planetes llunyans on podem contemplar la diversitat de realitats geològiques que hi ha en el nostre Sistema Solar. Per altre banda, la construcció de gegantins telescopis amb sistemes òptics d’última generació que ens proporcionen noves informacions respecte a l’origen i evolució de l’univers.

Volem proporcionar recursos i oferir propostes que puguin provocar la curiositat i l’interès per aquesta apassionant ciència. Podem aprofitar qualsevol esdeveniment, com poden ser les Jornades de Ciència o Natura, Festes Majors, cicles culturals organitzats per biblioteques, centres cívics, espais de joves, etc. per acostar els misteris de l’Univers.

Les nostres propostes de divulgació astronòmica, les oferim distribuïdes en quatre àrees:

  • Observacions astronòmiques amb telescopis, que a la vegada poden ser nocturnes (Lluna, planetes i galàxies), i diürnes (observació del Sol)
  • Tallers astronòmics, on podem desenvolupar petits instruments o muntatges relatius a l’astronomia i l’astronàutica.
  • Sessions 3D, si disposem d’una sala amb prou foscor podem projectar imatges astronòmiques amb el sistema 3D, que ens proporciona una sensació de relleu virtual.
  • Conferències-col.loqui, volem acostar al públic en general els últims descobriments relatius a l’univers, on poder parlar d’aquelles propostes que sempre ens han generat curiositat.

No dubteu, a demanar més informació respecte a les nostres propostes d’astronomia i astronàutica.