WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 20:05:14' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

El Mars Exploration Rover, recorda a Gagarin.

Una roca plana, de tonalitats clares que va ser estudiada pel Mars Exploration Rover l’any 2005 i, d’una manera informal va ser batejada amb el nom del primer ésser humà a visitar l’espai, Yuri Gagarin, que va entrar en òrbita terrestre amb la nau Vostok-1 de la Unió Soviètica el dia 12 d’abril de 1961.

L’equip de recerca de l’Opportunity quan va explorar la regió del planeta Mart, Merdiani Planum l’any 2004 va triar “Gagarin” per posar nom a la roca que va examinar i que està situada al costat del cràter “Vostok”. La part central, objecte d’una minuciosa recerca és diu “Yuri”.

Per celebrar el vol de Gagarin, s’ha publicat aquesta imatge en color que combina imatges preses a través de tres filtres diferents amb la càmera panoràmica de l’Opportunity.

“El 50 aniversari de l’arribada de la humanitat a l’espai, ha de servir com un important recordatori de l’esperit d’aventura i exploració que ha impulsat la humanitat al llarg de la història”, va comentar en james Rice, membre del Goddard Space Flight Center.

534346main_pia13984-43_946.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari