Viatger glacial.

Com si tingués uns flotadors al davant, observem al satèl·lit Dione al darrera dels anells de Saturn.

Aquesta perspectiva la tenim des del costat oposat a Saturn, hi observem a Dione un satèl·lit de Saturn de 1.126 quilòmetres de diàmetre. El terreny més fosc d’aquesta lluna, és la part visible des de la Terra, alhora que també veiem les brillants fractures que solquen el satèl·lit de costat a costat.

La imatge és va capturar amb un filtre visible de color verd, a través de la càmera d’angle estret de la sonda Cassini de la NASA, el passat dia 26 d’octubre de 2007, des d’una distància de 883.000 quilòmetres. La resolució de la imatge, és d’uns 5 quilòmetres per píxel.

dione2.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

 

 

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari