Primer aniversari de la pàgina d’Univers quark

Avui fa un any que varem publicar la primera en aquesta web. Des de llavors hem tingut  de manera creixent més de 25.000 entrades, per seguir totes les novetats relacionades amb l’astronomia i astronàutica.

L’equip d’Univers quark, us vol agrair el vostre seguiment així com els vostres correus de comentaris.

 sol-montserrat.jpg

Fotografia de la posta del Sol del passat dia 26 de setembre, amb un telescopi refractor de 80 mm de diàmetre amb un filtre Oak Optical. Podem observar el retall de la serralada de Montserrat. Fotografia feta des de Dosrius (el Maresme).

Fotografia d’Univers quark.

 

1 Comentari fins ara

  1. carles Octubre 2, 2007 8:45 am

    Enhorabona, feu una molt, molt bona tasca divulgativa i … en català. Carles d’Astrobanyoles.

Deixa un comentari