L’Opportunity arriba al primer objectiu dins del cràter Victòria.

El vehicle Mars Exploration Rover Opportunity, ha arribat a la primera destinació del descens que està fent dins del cràter Victòria, segons la informació rebuda el dimarts 25 de setembre.

El ròver està baixant a l’interior d’aquest cràter d’uns 800 metres d’amplada i, ha quedat al costat d’una roca brillant. Amb el seu braç robotitzat està a punt d’analitzar aquesta regió en concret, després d’assegurar-se en una posició estable, ja que és troba en una inclinació d’uns 25º.

“Aquesta serà la primera d’algunes aturades que farà el ròver en aquest sector”, comentava en Steve Squyres principal responsable de l’equipament científic de la missió, “investigant en diferents nivells del cràter, esperem resoldre els processos de la formació d’aquest cràter”.

En aquesta imatge observem una part del Opportunity, situat dins del cràter Victòria, a la regió de Meridiani Planum, on és va formar formar fa molts milions d’anys. 

victoria1.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç. També podeu llegir les noticies relaciones amb aquest tema de la nostra web, publicades els dies: 25 de juliol de 2007, 30 d’agost de 2007 i, 6 de setembre de 2007.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Desembre 8, 2007 6:54 pm

    […] 1 Octubre 2007. L’Opportunity arriba al primer objectiu dins del cràter Victòria.  […]

Deixa un comentari