L’Endeveaur de camí a l’Estació Espacial Internacional.

Ahir és va enlairar la nau Endeveaur en la seva missió STS-118 en destí a l’Estació Espacial Internacional, per tal de poder fer experiments científics, així com instal·lar més material per la construcció d’aquesta estació espacial.

En aquesta imatge corresponent a l’última missió Shuttle, la STS-117 del 11 de juny d’aquest any, podem veure els astronautes Jim Reilly (en el centre de la fotografia) i, en John “Danny” Olivas (quasi bé fora de la imatge en la part superior), participant en una sessió d’activitat extravehicular (EVA).

Entre les tasques que tenien encomanades Reilly i Olivas, estaven las de connectar sistemes de potència i cables de refrigeració entre els mòduls S1 i S3, el desplegament de mantes solars, així com alliverar les cintes que suporten el radiador fotovoltaic del mòdul S4.

És pot observar la negror del espai, en contrast de la brillantor de la fina atmosfera terrestre.

sts-117.jpg

Si voleu més informació, polseu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Desembre 17, 2007 2:15 pm

    […] 10 Agost 2007. L’Endeveaur de camí a L’Estació Espacial Internacional.  […]

Deixa un comentari