Imatges de l’acostament del Messenger a Venus.

El vehicle espacial Messenger de la NASA, ha fet el segon vol d’acostament al planeta Venus, motiu que els científics han aprofitat per alliberar imatges d’aquesta aproximació. Les fotografies que podem observar formen part de les imatges que anat recollint a mesura que s’acostava al planeta, en el seu camí de trobar-se en un futur amb el planeta Mercuri, motiu principal de la missió espacial.

El Messenger disposa d’un conjunt d’instruments científics dissenyats per estudiar amb detall la superfície de Mercuri, circumstància que no és possible a Venus, degut a la densa capa de núvols que impedeix l’observació de terreny d’aquest calorós planeta. De totes maneres les imatges del Messenger és podran adjuntar amb les dades que està recollint actualment la sonda europea de l’ESA, Venus Express.

A partir d’ara el Messenger abandorarà l’òrbita de Venus, per començar els tres vols d’acostament a Mercuri, per quedar en una òrbita estable a partir de l’any 2011.

messenger-a-venus.jpg

Per més informació, pulseu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Desembre 30, 2007 3:28 pm

    […] 19 Juny 2007. Imatges de l’acostament del Messenger a Venus.  […]

Deixa un comentari

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Moved Permanently