El misteri silenciós

El dia 3 d’abril de 1968, és va estrenar una obra d’art, la pel·lícula 2001 una odissea a l’espai. El guió d’aquesta pel·lícula estava fet per Arthur Charles Clarke, junt amb el seu director, Stanley Kubrik.

106e82d3d4110f1d1575bb5183e46ce11.jpg
Entre moltes, hi ha una seqüència molt especial, on un grapat d’astronautes baixen per una rampa dins del cràter Tycho, situat a la Lluna. Allà mentre observen el monòlit, podem escoltar una música que ens pertorba, composta per Georges Ligety. Busqueu-la i escolteu-la youtube .
31017_6401.jpg

Uns anys més tard, una sonda soviètica va arribar a la Lluna, i ens va portar unes mostres de la seva superfície.
800px-luna_16.jpg

D’aquell mateix any, hi ha una altre pel·lícula de ciència ficció, molt interessant, amb una cançó que té que veure amb el Sol. És molt maca !

En sabeu el seu títol ?

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari