WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-29 10:51:57' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

El Hubble comença la recerca més enllà de Plutó, per la continuació de la missió New Horizons.

Després d’una acurada consideració i anàlisi, el Comité d’Assignació de Temps del Telescopi Espacial Hubble, ha recomanat utilizar el Hubble per trovar un objecte per la missió New Horizons de la NASA, amb destinació al planeta nan Plutó i que podría visitar després del sobrevol a Plutó previst pel proper mes de juliol de 2015.

Esta incolucrada una petita regió del cel, on hi hagi un objecte del Cinturó de Kuiper (KBO) i que la nau espacial pugui visitar. El Cinturó de Kuiper és un enorme camp de runes amb cossos gelats que van quedar com a romanent de la formació del sistema solar fa uns 4.600 milions d’anys. Mai un KBO s’ha observat de propr, ja que el cinturó està molt lluny del Sol i s’estén fins a una distancia de més de vuit mil cinc-cents milions de quilòmetres, en una regió mai visitada del sistema solar.

La desició definitiva de la recerca d’un KBO, està supeditada als resultats d’una observació experimental utilitzant observacions del Hubble, proporcionades especialmente per la missió.

El telescopi espacial escanejarà una área del cel en la dirección de la constel·lació de Sagitari, per intentar identificar els objectes que orbiten en el cinturó de Kuiper. Per discriminar entre un KBO situat en un primer pla i resoldre les estrelles de fons a Sagitari, el telescopi girarà els objectes candidats per observar si és mouen contra el fons d’estrelles.

hs-2014-29-a-xlarge_web.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari