WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-29 03:09:17' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

El Curiosity ens mostra una duna de Mart després de creuar-la.

Aquesta visió del camí fet pel ròver Curiosity de la NASA, situat al planeta Mart i podem observar les traces de les rodes que en passat pel seu damunt, enregistrada per la Mars Camera (Mastcam) durant el sol 538, o dia d’estada a Mart, que correspon al dia 9 de febrero de 2014.

El ròver havia passat per damunt d’aquesta duna tres diez abans. Per l’escala de la distancia entre les petjades de les rodes en paral·lel, que són de 2,7 metres, s’ha calculat que la duna té prop d’un metre d’alçada. Podem observar enmig del seu cercle a través d’una obertura anomenada “dingo Cap. Aquest punt de visió correspon a l’est.

La imatge ha estat equilibrada per tal de mostrar els materials de la superficie del planeta Mart, tal com és veurien si estigués sota la llum del cel de la Terra. També podem observar la mateixa imatge, en color natural, tal com la va enregistrar la càmera en condicions de llum del planeta Mart.

pia17944.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari