WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-28 18:39:26' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

En la recerca de planetes habitables.

Només hi ha un planeta fins ara, que sabem que està replè de vida. Aquest planeta és la Terra, com hauràs endevinat, el qual té totes les condicions perquè la vida prosperi en la seva superfície. Hi ha altres planetes fora del nostre Sistema Solar, anomenats exoplanetes, que també poden aixoplugar vida ?.
Els astrònoms encara no saben la resposta, ja que els planetes potenticialment habitables han de disposar d’un grapat de condicions favorables. L’ideal, és localitzar un planeta de les mateixes característiques de la Terra, ja que sabem que aqui la vida va arrelar. La recerca d’aquests planetes de la grandària de la Terra, que orbiten a una distància adequada a la seva estrella, s’anomena zona d’habitabilitat.
La missió Kepler de la NASA està ajudant als científics a localitzar aquests nous mons. El Kepler i d’altres telescopis han confirmat uns pocs planetes fins ara, d’una mida més grans o semblants a la Terra, anomenats “Super Terres”.
La zona habitable és la regió situada al voltant d’una estrella on la temperatura és ideal per trobar aigua líquida en la seva superfície. L’aigua és l’ingredient essencial per la vida tal com la coneixem.
Un nou estudi del Exoplanet Science Institute, indica la ubicació d’un planeta anomenat Kepler-69C, situat en una d’aquestes regions d’habitabilitat. L’anàlisi indica que aquest exoplaneta, és 1,7 vegades més gran que la Terra i que es troba a l’interior d’aquella regió, el que el fa més un Super Venus, que una Super Terra.
2.jpg
Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari