WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-28 10:12:52' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Panoràmica de Rocknest des del Curiosity.

Aquest panorama correspon a un mosaic d’imatges enregistrades pr la Mast Camera (Mastcam) situada a bord del ròver Mars Curiosity, mentre el vehicle estava treballant en la regió anomenada “Rocknest”, durant aquest mes de novembre.

En el centre de la imatge, mirant en direcció est des de Rocknest, observem la regió del Lake Point. Posteriorment de prendre aquestes imatges, el Curiosity va “viatjar” 25,3 metres el dia 18 de novembre de Rocknest a Point Lake. Des de Point Lake, la Mastcam va prendre imatges detallades per produir la panoràmica de tota la regió d’ d’aquesta manera ajudar als investigadors a identificar els següents objectius per ser candidats a la primera perforació del ròver a una roca.

La imatge ha estat equilibrada en blanc, per poder mostrar les roques i el sòl d’una manera semblant com si estiguèssim a la Terra. També podem observar la imatge en gran format tal com la veuríem a Mart.

pia16453.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari