WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-04-20 01:50:07' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

El Curiosity comença la fase d’entrenament del braç robòtic.

Després de conduir per una distància equivalent a un camp de futbol des del lloc d’aterratge, el ròver Curiosity de la NASA, dedicarà alguns dies a preparar el maneig de les eines del seu braç robòtic.

El Curiosity va començar a moure el seu braç aquest mateix dimecres i ho farà durant sis o deu dies consecutius per posar a prova aquesta estructura robòtica de 2,1 metres de llargada.

“Comprovarem el braç a través d’una sèrie de moviments recordant “els punts” que es varen establir durant les proves a la Terra, per tal de posar el materal d’anàlisi en els ports d’entrada dels instruments”, ha comentat en Daniel Limonadi, membre del Jet Propulsion Laboratory i enginyer dels sistemes de mostreig del Curiosity. “Aquestes activitats són importants per aconseguir una millor comprensió del funcionament del braç després d’una llarga travessia fins al planeta Mart, a diferents temperatures i gravetat i d’aquesta manera comparar-les amb les proves fetes a la Terra”.

Des de que el Curiosity va aterrar el pasat dia 5 d’agost, ha recoregut uns 109 metres, des del punt Bradbury Landing, fins a la primera destinació anomenada, Glenelg.

Aquesta imatge ha estat enregistrada per la càmera situada a l’esquerra de l’estructura Mastcam i que podem observar una part del braç robòtic del Curiosity.

684597main_pia15699-673.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari