Estrats ondulats en els dipòsits estratificats del pol nord.

Aquests estrats propers al Pol Nord del planeta Mart, probablement guarden el registre dels canvis climàtics del planeta vermell, de la mateixa manera que ho fan els gels dels pols de la Terra.

Tenen una aparença ondulada segurament degut que els estrats horitzontals han estat erosionats en les valls i les crestes de poca fondària, o bé perquè aquests estrats no són horitzontals. Alguns d’aquests estrats han estat empesos amb d’altres estrats, el que evidència un període continuat d’erosió seguit per la continuada reposició de nous estrats.

Les orientacions de les diferents regions, ens mostren estrats d’aspecte ondular i de “no conformitat”, o de superfície erosionada, que seran determinants una vegada aqusta imatge i la corresponent imatge estèreo sigin utilitzades per mesurar i estudiar la topografia de la superfície d’aquest planeta.

esp_027058_2625.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. JULIO Juliol 1, 2012 4:14 am

    < blockquote > BUY CHEAP INDIAN DRUGS : < b >-==== < a href=”http://pillsspot.comsyhost.com/order_anti_depressants_en-us.html” >Anti Depressants Drugs < /a > ====-< /b >< /blockquote >…

    Purchase Unique Pills Now!…

Deixa un comentari