Bombardejant Rhea.

La sonda espacial Cassini ha observat una superfície plena de cràters a Rhea, una lluna del planeta Saturn, durant el sobrevol que va fer la sonda el passat dia 10 de març de 2012.

En altres imatges podem observar impactes que han donat la forma a la superfície de Rhea, un satèl·lit de 1.528 quilòmetres de diàmetre. Aquesta imatge, està centrada en la superfície a 58 graus de latitud nord i 84 graus de longitud oest.

La imatge va ser enregistrada amb llum visible a través de la càmera d’angle estret situada a bord de la sonda Cassini des d’una distància de 43.000 quilòmetres, amb un angle de fase entre el Sol, el satèl·lit Rhea i la sonda Cassini de 67 graus. La resolució de la imatge és de 252 metres per píxel.

pia14605.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

Moved Permanently

The document has moved here.