Vista panoràmica de Chajnantor en 360 graus.

Tot i que el Cerro Chico arriba a l’alçada de 5.300 metres per sobre del nivell del mar, se’ns mostra com un petit turo en aquest majestuos pla de Chajnantor del Andes xilens. De totes maneres, gràcies a la seva posició privilegiada en aquesta explanada, el cim del Cerro Chico, ofereix una perspectiva excel·lent i relativament asequible per guadir d’una impressionant vista.

Aquesta imatge panoràmica de 360 graus està centrada en el nordest, on podem apreciar els volcans més alts (la majoria per sobre dels 5.500 metres). En el centre de la imatge es troba el propi Cerro Chajnantor. A la dreta, el pla on podem observar l’Atacama Pathfinder Experiment (APEX) amb el Cerro Chascon al seu darrera. Més a la dreta, en drecció sudest, el pla de Chajnantor al complert. A més del telescopi APEX, és posible observar tres antenes del Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA) a la dreta.

A la dreta del Cerro Chajnantor, trobem el Cerro Toco. Més a l’esquerra, en drecció nord-oest podem observar l’inconfusible conus volcànic del volcà Licancabur.

potw1215a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

The document has moved here.

301 Moved Permanently

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80