El cràter Kuiper de Mercuri en color.

Aquesta imatge en color millorat d’alta resolució, ens mostra el cràter Kuiper situat en el planeta Mercuri, on no només observem els brillants raigs que s’estenen d’aquest jove cràter, sinó que també observem en color marró clar, el material ejectat des del seu interior. Aquesta col·loració pot ser deguda a la diferència de la composició del material, que l’impacte hauria provocat en la sortida del material situat a més profundtat.

La imatge, va ser aconseguida amb alta resolució amb el projecte que vol enregistrar tot el planeta amb un mapa amb una resolució d’un quilòmetre per píxel.

La imatge forma part de la missió MESSENGER i va ser capturada el passat da 2 de setembre de 2011, amb una resolució de 280 metres per píxel, amb els instruments WAC i MDIS. El cràter té un diàmetre aproximat de 61 quilòmetres.

pia15379.jpg

Si voleu més iformació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari