WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-29 10:46:51' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Topografia i albedo del cràter Sextilia.

Aquesta imatge capturada per la càmera d’enquadrament (Dawn FC), ens mostra el cràter Sextilia,situat en el centre de la regió. La imatge de l’esquerra, ens mostra directament a través del filtre clar de la FC i que d’aquesta manera observem la brillantor i foscor de la superfície de l’asteroie Vesta. La imatge de la dreta utilitza la mateixa brillantor de base, però interpreta l’alçada a amb un codi de colors de topografia.

Aquesta topografia és calcula a partir d’un conjunt d’imatgs que s’observen a diferents distàncies. Les zones blanques i vermelles situades a la maetitat superior de la imatge, són les zones més altes i les zones blaves situades a la part inferior són les més baixes. Sextilia és un cràter d’uns 15 quilòmetres de diàmetre. El material és va originar durant l’impacte. També és visible la brillantor d’unes roques situades a prop del cràter Sextilia.

El perimetre del cràter és abrupte i amb unes pendents considerables, circumstància que s’indica amb el canvi de colors de la imatge.

Aquesta imatge correspon a unes coordenades de Vesta, centrades a 40,5 graus de latitud sud i 148,1 graus de longitud oest. Les dades van ser capturades amb la sonda situada a una distànca de Vesta d’uns 700 quilòmetres, el que oferia una resolució de 70 metres per píxel.

pia15318.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari