Mercuri global.

La imatge ens mostra una projecció ortogràfica d’aquest mosaic global centrada a 0º de latitud Nord i 0º de longitud Est. Els raigs del cràter Debussy els podem observar en la regió inferior del globus, així com també el pic de l’anell Rachmaninoff situat en el costat oriental.

La sonda espacial MESSENGER és la primera en òrbitar al planeta Mercuri, amb un total de set instruments científics que estan observant i descobrint la història i evolució del planeta més interior del Sistema Solar. Durant el primer any de missió, està previst que la sonda capturi més de 75.000 imatges del planeta.

La imatge està enregitrada amb una resolució de 2,5 quilòmetres per píxel.

pia15160.jpg

Si voleu és informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari