WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 19:31:56' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Topografia i albedo del cràter Clàudia.

Aquestes imatges presses amb la sonda Dawn, ens mostren la regió del cràter Clàudia (marcat amb una fletxa). El cràter Clàudia és el cràter que s’utilitza per definir la longitud 0º de Vesta. Clàudia va ser escollit Oº de longitud per moltes raons. La regió és defineix com a 0º de longitud i divideix en dues parts l’asteroide i divideix cap objecte important. La segona circumstància, és que el cràter és força fàcil de localitzar, en un primer moment cal localitzar un gran cràter d’uns 15 quilòmetres, el qual té al seu voltant té un altre cràter de 5 quilòmetres. Tot seguit hi ha dos cràters dobles d’uns 5 quilòmetres cadascú. Aquests cràters disposen d’altres més petits d’un quilòmetre aproximadament.

La imatge de l’esquerra ens mostra l’albedo generat amb el filtre FC, que mostra brillantor i foscor de la seva superfície. La fotografia de la dreta utilitza la mateixa imatge com a base, per generar l’alçada mitja de la superfície. La topografia es calcula a partir de diferents imatges en forma estèreo. Els diferents colors ens mostren les alçades: els colors blancs i vermells ens ostren les zones altes, mentre que les regions blaves i verdes ens indiquen les regions baixes..

Les imatges tenen en el centre la regió d’Oppia, amb unes coordenades de 0,4º de latitud sud i 357,9º de longitud Est. La sonda Dawn va obtenir aquesta imatge amb la seva càmra i un filtre clar. La distància de la sonda a l’asteroide era de 700 quilòmetres, amb una resolució de 70 metres per píxel.

iotd-121-full.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Moved Permanently

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80