Visió obliqua del cràter Gale.

El cràter Gale, serà el lloc de treball del rover Curiosity, que forma part de la missió Mars Science Laboratoy de la NASA  i que aterrara en el planeta Mart el proper mes d’agost de 2012.

Aquesta imatge obliqua del cràter Gale, s’observa en direcció sud-est, on la representació artística ha doblat l’alçada real per tal d’emfatitzar la topografia d’aquesta regió. El lloc d’aterratge del Curiosity, es troba al nord-est del centre d’aquest cràter, el qual té un diàmetre aproximat de 154 quilòmetres.

Aquesta imatge combina les dades topogràfiques del High Resolution Stereo Camera de la Mars Express, una sonda de l’Agencia Espacial Europea i de les imatges del Context Camera, situada a bord de la Mars Reconnaissance Orbiter de la NASA, així com les dades en color de la Viking Orbiter.

pia15101.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari


Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

The document has moved here.

301 Moved Permanently