WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 19:16:39' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Observant el petit germà.

Durant el sobrevol a la lluna Encèlad situada al voltant del planeta Saturn, el passat dia 14 d’octubre de 2011 la sonda Cassini, va enregistrar la lluna acompanyant un satèl·lit més petit anomenat Epimateu, aixì com els anells del planeta.

Encèlad ab 504 quilòmetres de diàmetre, ocupa el centre de la imatge, amb els seus famosos jets que podem observar sortint del pol sud.

Epimateu de només 113 quilòmetres de grandària, el podem observar per darrera d’Encèlad. La regió il·luminada d’aquest satèl·lit, es  l’hemisferi oposat a Saturn. El nord el podem observar en la part superior, il·luminat per la llum del Sol i dels anells situats gairebé de cantó.

Les dades d’Encèlad i Epimateu han estat millorades en contrast en un factor de 1,8 en relació als anells, per tal de poder-los observar millor.

La imatge va ser presa en llum visible amb la càmera d’angle estret de la sonda Cassini. Les dades van ser obtingudes des d’una distància de 175.000 quilòmetres i amb una resolució d’un quilòmetre per píxel.

pia14582_modest.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Moved Permanently

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80