WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-04-18 11:51:32' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Observant un canal dins d’un cràter d’impacte.

Aquesta imatge ens mostra l’impacte d’un cràter en la regió oriental d’Elysium Planitia. Aquesta regio és una plana suau situada al llarg de l’equador del planeta Mart, entre les escarpades terres altes del sud i la elevació volcànica d’Elysium.

Les planes han estat repetidament cobertes per fluxos de lava que en omplert la majoria de les zones baixes i que la convertit en una regió plana. El cràter que podem observar estar envoltat per aquest flux de lava més recent, on tota la regió rep el nom d’Athabasca Valles.

Els fluids de lava han entrat dins del cràter a través del punt més baix del seu perimetre, formant un canal. El fons del cràter està cobert per dunes de sorra, de manera que és difícil saber la quantitat de lava vessada dins del cràter. El que encara es conserva es el pas de circulació de la lava, que ha esborrat altres cràters d’Elysium Planitia, que han quedat plens de lava en aquests procés.

esp_023825_1855.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari