Els miralls del Telescopi Webb, ja reflecteixen.

El Telescopi Espacial James Webb ha aconseguit una fita important en la seva construcció. Els miralls que portarà a bord, han completat el procés de recobriment al Quantum Coating Inc. de Moorestown.

Els miralls del telescopi disposen d’un recobriment d’una fina capa d’or microcòspic, seleccionat per la seva alta capacitat de reflectir la llum infraroja. El recobriment permet als “ulls infrarojos” del telescopi Webb, observar objectes molt febles en llum infraroja. El telescopi Webb té la missió d’observar els objectes més distants del nostre Univers.

El telescopi Webb té 21 miralls, distribuïts en 18 segments, que junts treballen com un únic mirall de 6,5 metres de diàmetre. Els segments de mirall estan construïts amb beril·li, que va ser seleccionat per la seva rigidesa, lleugeresa i estabilitat a temperatures criogèniques. El beril·li no reflecteix la llum de l’infraroig proper, de manera que cada mirall està cobert amb una fina capa d’uns 3 grams d’or.

586474main_flightmirrors3_l.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari