WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 19:25:15' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Esquerdes a Tharsis.

La regió de Tharsis, on es troba la regió fotografiada conté nombrosos volcans, entre ells el més gran del Sistema Solar, el Mont Olimpus. També conté diverses falles tectòniques com la que podem observar en aquesta imatge, Ulisses Fossae.

Les depressions situades en un sól pla com la que podem observar, s’anomenen “graben”.Es formen quan el terreny es separa i formen dues falles paral·leles en el mateix llit de la roca. A mesura que el terreny és mou, les fratures es separen  del bloc de roca.

Els graben els odem observar en diferents orientacions que s’entrecreuen entre si, el que indica que el tereny s’esten en diferents direccions i moments.

També observem diverses ratlles fosques al llarg de la pendent en aquesta regió.

esp_021527_1960.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Moved Permanently

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80