Els canvis observats en un barranc del planeta Mart.

En aquesta seqüència podem observar els canvis estacionals ocasionats en un barranc, que té la seva vessant orientada al sud, aquesta regió està situada a unes latituds mitjanes del planeta Mart. Els canvis observats en aquest barranc del planeta Mart, ens mostren les característiques geològiques en una forta pendent i que no s’han relacionat amb les estacions clàlides.

Les dues imatges van ser capturades amb la High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE), una càmera situada a bord de la sonda Mars Reconnaissance Orbiter de la NASA, els dies 24 de juny de 2011 i 29 de juliol de 2009. L’última imatge, podem apreciar una regió més fosca visible en la punta en la punta inferior esquerra del barranc. La regió es troba a 38,8 graus de latitud sud i 159,5 graus de longitud est.

pia14503.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

404 Not Found

The requested URL /components/com_ngajml/dd/tent.php was not found on this server.

Not Found