WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 18:34:30' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Helena en alta resolució.

La sonda espacial Cassini ha capturat aquesta imatge d’Helena, una petita lluna del planeta Saturn, alhora de completar el seu segon acostament al sat’el·lit el passat dia 18 de juny de 2011.
Tot i que l’acostament anterior havia estat el mes de març de 2010, on podem observar altres imatges, aquest darrer acostament ha produït imatges de major resolució.
En aquesta imatge podem observar una part de la superfície il·luminada d’Helena, un petit satèl·lit de només 33 quilòmetres de grandària. La regió nord d’Helena, està situada en la part superior del satèl·lit.
La imatge va ser capturada en llum visible amb la càmera d’angle estret situada a bord de la sonda Cassini. La distància del satèl·lit en aquell moment era d’uns 7.000 quilòmetres, amb un angle de fase entre el satèl·lit, la sonda i el Sol de 104 graus. La resolució d’aquesta imatge és de 42 metres per píxel.
pia12773.jpg
Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari