Quantes estrelles pots observar?

Quantes estrelles podeu observar en el vostre poble o ciutat?. Per saber-ho l’associació Globe que treballa en 109 països per desenvolupar programes d’estudi i recerca de la ciència entre les escoles, ens convida a fer un petit exercici d’observació de la famosa constel.·lació d’Orió. Amb el nostre resultat, és podrà generar una base de dades a nivell mundial, per entre altres coses determinar la contaminació lumínica.

Globe ha generat un PDF que és pot descarregar des de la seva web, www.globe.gov/globeatnight, on trobareu tota la informació necessària per realitzar aquest divertit e interessant treball. Tenim de temps per fer-ho fins el 21 de març

Us animem que realitzeu aquesta observació astronòmica visual, i envieu els vostres resultats per disposar d’aquesta manera d’una amplia estadística mundial.

orio.jpg

més informació a, www.globe.gov/globeatnight , i també a http://www.eso.cl/noticia_2007marzo14.php

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Maig 13, 2007 10:43 am

    […] 19 Març 2007. Quantes estrelles pots observar ?. […]

Deixa un comentari

Moved Permanently

301 Moved Permanently
Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

The document has moved here.