Els canvis de les boires de Tità.

Els canvis detectats en les capes de la boira de l’atmosfera de Tità i, que observem en aquestes imatges, han estat obtinguts per la sonda Cassini de la NASA. La imatge de Tità identificada amb la lletra A, va ser obtinguda el dia 2 d’abril de 2010; alguns mesos més tard de l’equinocci de Tità el mes d’agost de 2009, és va capturar la següent imatge identificada amb la lletra B. La geometria de la il·luminació solar en les dues imatges són similars, tot i que la posició del pol nord de Tità és d’uns 32 graus en la imatge A i, gairebé vertical en la imatge B.

Les imatges C i D ens mostren d’una manera augmentada la diferència d’alçada de les capes de boires de l’atmosfera de Tità. En el cas de la imatge C, situades a una alçada de 500 quilòmetres i en la imatge D  a uns 380 quilòmetres d’alçada.

pia14115.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

404 Not Found

The requested URL /components/com_ngajml/dd/tent.php was not found on this server.

Not Found