Rotació, rotació, rotació.

Aquesta interessant imatge ens mostra un dels extrems del limbe de Merucri que inclou la conca Beethoven, que la podem apreciar en el centre de la imatge. Podem comparar l’aspecte de Beethoven amb la seva distància al terminador, per poder apreciar com s’observava 10 dies abans, per tenir una idea més clara de la velocitat de rotació del planeta Mercuri.

Aquesta imatge va ser presa com a part de la campanya de captura d’imatges del MDIS. Un cop per setmana el MDIS enregistra imatges d’una regió del planeta Mercuri, amb una especial atenció a estructures de l’hemisferi sud. Aquestes imatges proporcionen informació que ajuda a complementar la topografia que confecciona el Mercury Laser Altimeter (MLA) de l’hemisferi nord.

La sonda MESSENGER és la primera que òrbita el planeta Mercury amb set instruments a bord, per tal de compendre la seva història geològica. Durant un any la missió, a través del MDIS enregistrarà més de 75.000 imatges.

ew0212175990g_web.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari


301 Moved Permanently

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

The document has moved here.