Primeres imatges de televisió de Mart.

El “traductor de dades en temps real”, és una màquina situada en la sonda Mariner 4, que convertia les dades digitals en nombres impresos en tires de paper. Degut a les ansies per esperar la imatge processada, els empleats de la Secció de Telecominicacions de la Voyager, varen confeccionar les tires de paper i pintar a mà amb les ressenyes corresponents. La imatge completa s’emmarca i es va presentar al director del JPL, en William H. Pickering. La Mariner 4 va sr enviada a l’espai el dia 28 de novembre de 1964 i va viatjar durant 228 dies fins aribar al planeta vermell, proporcionant les primeres imatges del planeta a poca distància.

La nau portava una càmera de televisió i sis instruments científics per estudiar l’atmosfera marciana i la seva superfície. Les 22 fotografies preses per la Mariner, van mostrar l’existència de cràters del tipus lunar sobre una superfície desèrtica. Després de completar la seva missió, la Mariner 4 va continuar el seu viatge fins l’altre costat del Sol. El 20 de desembre de 1967, totes les operacions de la sonda espacial van acabar.

pia14033_modest.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari