Stephen Hawking, i la gravetat zero.

El famós cosmòleg Stephen Hawking està planificant l’experiència de gaudir de la gravetat zero.

Per poder sentir aquestes sensacions, caldrà volar dalt d’un Boeing 727 convenientment preparat. Aquesta aeronau viatja fent un camí d’òrbita parabòlica. Per això el passatger és tindrà que situar en la part superior de l’avió, que té forma de “gepa”. Durant 25 segons gaudirà d’una ingravidesa, i tot seguit mentre l’avio surt de la caiguda vertical, s’experimenta una resistència de 1,8 vegades la gravetat. Llavors l’avió pot realitzar altre vegada la maniobra d’òrbita parabòlica.

Stephen Hawking, ha estat durant molt temps un entusiasta astronauta, i sempre ha desitjat poder sentir les sensacions d’un vol espacial. Caldrà comprovar si una vegada hagi fet aquest vol amb el Boeing, encara tindrà ganes de contractar un vol per anar fora de l’atmosfera terrestre amb l’empresa Virgin Galactic.

Pels que tingueu interès de gaudir de la gravetat zero, cal que prepareu 3.750 $ per pagar-los a l’empresa d’Estats Units Zero Gravity.

hawking.jpg

més informació a, http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6409597.stm

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Maig 1, 2007 11:38 am

    […] 13 Març 2007. Stephen Hawking, i la gravetat zero. […]

Deixa un comentari