WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 18:41:25' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

L’observatori Integral observa punts de matèria a una mil·lèsima de segon de la seva destrucció.

L’observatori Integral de raigs gamma de l’ESA, ha observat una concentració de matèria extremadament calenta, a una mil·lèsima de segon abans d’enfonsar-se en l’oblit d’un forat negre. Però, realment està condemnat a la destrucció ?. Aquestes observacions suggereixen que una part de la matèria podria escapar-se del mateix forat negre.

Ningú voldria estar tan a prop d’un forat negre. Només a uns pocs centenars de quilòmetres quilòmetres de la seva superfície mortal, l’espai es converteix en un remolí de partícules i radiació. Grans tempestes de partícules estan caient en un destí a gairebé la velocitat de la llum, augmentant la seva temperatura fins a milions de graus.

Normalment es triga només una mil·lèsima de segon perquè les partícules facin aquesta distància final, però l’esperança pot estar en mas d’una petita fracció d’elles.

Gràcies a les noves observacions de l’observatori Integral, els astrònoms ara saben que aquesta caòtica regió està envoltada per camps magnètics.

Aquesta és la primera vegada que s’han identificat els camps magnètics a prop d’un forat negre. El més important que ens ha mostral l’Integral, són les estructures dels camps magnètics que estan formant un túnel d’escapament per algunes de les partícules condemnades.

Philippe Laurent, membre del CEA de Saclay a França i els seus companys de recerca, van fer aquest descobriment en estudiar el forat negre situat a prop de Gygnus X-1, el qual està fent estralls a una estrella companys de la qual s’alimenta del seu gas.

integral_41_m.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Moved Permanently

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80