WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-05-20 20:05:52' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Mapa de Dione.

Aquest mapa global de Dione, una lluna de Saturn, ha estat generat utilitzant imatges capturades durant els sobrevols de la sonda Cassini de la NASA, així com també de la missió Voyager, que s’han utilitzat per reomplir els buits de la cobertura de la Cassini.

Un ampli sistema de penya-segats de gel brillant, generats per fractures tectòniques formen pat de l’hemisferi fosc d’aquest satèl·lit, una regió centrada a uns 270 graus de longitud oest.

El mapa és una projecció cilíndrica equidistant amb una escala de 153 metres per píxel  a l’equador. La resolució del mapa és de 64 píxels per grau. El radi mig de Dione per la projecció d’aquest mapa és de 563 quilòmetres.

Aquest mapa és una actualització de la versió del mes de febrer de 2010, en el qual s’han afegit les noves informacions recollides.

Les últimes dades incorporades han millorat la cobertura de tota la regió polar nord, on s’han afegit dades fins els 45 graus de latitud sud. Igual que altres mapes recents, les coordenades s’han desplaçat 0,6 graus en longitud, en comparació de l’any 2006, per tal d’ajustar-lo a la convencció de la Uió Astronòmica Internacional en el sistema de longitud de Dione.

pia12814_modest.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari