La NASA mostra els primers mòduls lunars.

Per les futures missions de retorn a la Lluna, els astronautes hauran de romandre molt més temps en la superfície lunar, que en les missions Apollo. Les naus de descens tindran tan sols la missió de transport i carrega. D’aquesta manera els astronautes necessitaran algun lloc segur per viure.

La NASA està planejant actualment els materials necessaris per tornar a la Lluna l’any 2020. Les primeres tripulacions constaran de quatre persones, que podran viure a la Lluna durant 7 dies, però que gradualment augmentarà la durada a mesura que la base lunar , disposi de més espais i equipaments.

 L’agencia espacial, mostrava a la premsa un prototipus de mòdul lunar inflable que els astronautes podrien transportar en les primeres missions. Aquestes construccions amb un diàmetre de 3,65 metres, es basen amb una estructura inflable, construït amb una pared de múltiples capes de teixit.

Durant els propers anys, els enginyers provaran aquest mòdol, sometent-lo a diferents proves per comprovar si disposa del confort i blindatge a la radiació espacial que els astronautes necessiten.

bases-a-la-lluna2.jpg 

més informació en la noticia d’aquesta web publicada el dia 6 de desembre de 2006, i també a http://www.nasa.gov/mission_pages/exploration/mmb/inflatable-lunar-hab.html

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Abril 5, 2007 1:23 pm

    […] 9 Març 2007. La NASA mostra els primers mòduls lunars. […]

Deixa un comentari