WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-11-26 11:41:26' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

La nau espacial Stardust de la NASA conclou el sobrevol al cometa.

Els controladors del Jet Propulsio Laboratory de la missió Stardsut-NExT, van proporcionar les dades d’enllaç per l’acostament de la nau Stardust al cometa Tempel 1. Una hora després del màxis acostament, la nau va dirigir l’antena d’alta potència en direcció a la Terra.

S’espera que les imatges de la superfície del cometa recollides durant el sobrevol, es rebran a la Terra a partir de mitjanit hora de Califòrnia (3h a.m. EST del dimarts 15 de febrer).

Les dades preliminars indicaven el moment de l’aproximació a les 8h 39m p.m., a una distància de 181 quilòmetres del Tempel. 1.

Aquesta missió de caçador de cometes, va començar amb l’acostament al cometa Wild 2, del qual és van recollir les mostres de la seva coma, i és van enviar a la Terra. Durant el retrobament al cometa Tempel 1, la nau podrà comprovar els canvis ocorreguts en la superfície després de l’impacta de la sonda Deep Impact el mes de juliol de 2005.

comet-pass1.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari