WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-11-26 11:12:35' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

La NASA descobreix sis planetes de grandària semblant a la Terra en una regió habitable.

La missió Kepler ha descobert els primers planetes candidats a tenir la grandària de la Terra i, alhora estar dins de la regió d’habitabilitat, una zona on l’aigua líquida podria existir en la superfície d’un planeta. Cinc dels possibles planetes disposen d’una grandària semblant a la Terra i estan situats en unes regions petites d’habitabilitat, ja que estan situats en estrelles més fredes que el nostre Sol.

Els candidats requereixen d’observacions de seguiment per verificar que són planetes reals. Kepler també ha descobert sis planetes més en una estrella semblant al Sol, Kepler-11. Aquest grup és el més nombrós de trànsit de planetes que orbiten a una sola estrella, descoberta fora del nostre sistema solar.

“En una generació hem passat de planetes extraterrestres que eren el fonament de la ciència ficció, fins ara on el Kepler ajuda a convertir aquesta ciència ficció en realitat”, comenta en Charles Bolden, administrador de la NASA. “Aquests descobriments subratllen la importància de les missions científiques de la NASA, de manera que podem augmentar sistemàticament la comprensió de la nostra posició en el cosmos”.

pia13833.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2011. Gener 8, 2013 12:02 am

    […] 11 Febrer 2011. La NASA descobreix sis planetes de grandària semblant a la Terra en una regió habitable. […]

Deixa un comentari