WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2023-12-11 02:24:49' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Observant els canvis estacionals en les dunes de Mart.

Aquestes tres imatges preses en diferents moments, ens mostren els canvis estacionals d’aquesta regió del planeta Mart, on podem observar els canvis d’ondulació i allus en les seves dunes. Cada imatge cobreix una àrea aproximada de 252 metres per 140 metres.

Les imatges han estat capturades per la High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE), una càmera situada a bord de la sonda Mars Reconnaissance Orbiter de la NASA. Aquesta regió està situada a uns 84 graus de latitud nord i 223 graus de longitud est, a prop de la cpap de gel polar de Mart. L’àrea està coberta pel gel de diòxid de carboni a l’hivern, però queda alliberada quan arriba l’estiu.

Les imatges de dalt i de baix ens mostren el període d’un any marcià, en un moment de l’any que tot el gel de temporada ha desaparegut, a la primavera (a dalt) i el començament de l’estiu de l’any següent (a sota). La imatge central està capturada en la següent primavera, quan la regió estava coberta pel gel estacional de diòxid de carboni.

pia13797.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari