El vent i l’aigua donen forma a Schiaparelli.

Schiaparelli és una gran conca d’impacte d’uns 450 quilòmetres de diàmetre, situada en la regió de Terra Meridiani, a prop de l’equador del planeta Mart. Aquesta imatge ens mostra només una petita part d’aquesta conca, on podem observar un petit cràter d’uns 42 quilòmetres de diàmetre incrustat en el marge de la paret.

La imatge centrada a l’equador del planeta, està situada a uns 14º de longitud est,i va ser presa el dia 15 de juliol de 2010 per la High-Resolution Stereo Camera (HRSC) a bord de la sonda Mars Express de l’ESA. En el moment de capturar aquesta imatge, la sonda feia l’òrbita número 8363 entorn al planeta. La imatge té una resolució de 19 metres per píxel.

489-20101126-8363-6-co-01-s.jpg

Si voleu més informaicó, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari