Una dècada.

A 375 quilòmetres per sobre de la Terra. l’expedició número 25 de l’Estació Espacial Internacional, va fotografiar la regió de la costa nord del Golf. La badia de Mobile i la mateixa ciutat de Mobile 8situada a dalt a l’esquerra de la imatge, sota un dels panells solars de la nau espacial russa Soyuz). Nova Orleans i Houston també són visibles com uns brillants punts cap el sud.est. L’autopista interestatal 20 i les ciutats de Jackson Shreveport, Dallas i Fort Worth també les podem observar en la part inferior de la imatge. La regió observada s’estén cap el nord (esquerra fins a Little Rock i Oklahoma City.

Des del dia 2 de novembre de l’any 2.000, els humans han viscut i treballat contínuament a bord de l’estació espacial.

494799main_iss025e010008_fu.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari