La NASA assaja la suspensio del Curiosity.

El sistema de suspensió del Mars Rover Curiosity de la NASA podem observar com s’adaptar fàcilment a una pista de probes de conducció feta el passat dia 10 de setembre de 2010, en el recinte del Spacecraft Assembly Facility del Jet Propulsion Laboratory de Pasadena.

El vehicle igual que els seus predecessors més petits que ja estan a Mart, utilitza un bogie rocker, o sistema de suspensió per tal de conduir per sobre d’un terreny irregular.

El Spacecraft Assembly Facility del JPL, ha estat el bressol de moltes naus espacials interplanetaries, incloent-hi les Voyager, la Galileu, Cassini i els rovers Spirit i Opportunity.

Els Mars Science Laboratory Project, es posarà en marxa a finals de 2011, amb una arribada de la Curiosity el mes d’agost de 2012. La missió estudiarà en una regió interessant del planeta Mart que ha sofert les condicions ambientals favorables per sostenir la vida microbiana i de protecció de les proves de la possible existència de vida en aquell planeta.

pia13384.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari


The document has moved here.

Moved Permanently

301 Moved Permanently