WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2024-03-29 13:51:03' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Recerca de vida a Europa.

Recentment s’informava, d’una proposta per que un vehicle espacial tornés al satèl·lit de Júpiter, Europa per determinar si realment sota de la closca glacial, hi ha un oceà líquid d’aigua. Aquesta proposta, està recolzada per un grup de científics,  que fan una campanya  per estudiar i analitzar la possibilitat de trobar vida en un altre cos del Sistema solar que no sigui la Terra.

Aquest grup de científics es varen trobar en la reunió anual de American Association for the Advancement of Science a San Francisco, per parlar del interés sobre la recerca del satèl·lit Europa. De fet, estudiant la vida a l’àrtic i l’antàrtida, els científics han descobert vida en alguns dels llocs més extrems i inhospitalaris de la Terra, trobant vida a sota de centenars de metres de gel.

A Europa, la integració gravitacional amb Júpiter genera escletxes a la seva superfície glacial, on l’aigua pot aflorar i tot seguit congelar-se formant llacs. El futur vehicle espacial hauria d’escorcollar aquestes regions a la recerca d’un possible rastre de vida. Els organismes podrien estar ben bé sota de l’escorça gelada, arrupits al voltant d’aquestes escletxes com si fossin respiradors tèrmics, tal com s’observen en cirumstàncies semblants a la Terra.

Sí les agencies espacials incolucrades comencen a plantejar-se aquest projecte, es podria disposar d’una sonda en la superfície d’Europa d’aquí a 15 anys.

europa.jpg

més informació a, http://www.berkeley.edu/news/media/releases/2007/02/22_europa.shtml

2 Comentaris fins ara

  1. Free Xbox Març 3, 2007 10:58 pm

    Today’s Updates…

    […] Here’s a site I found today while I was bored at work: […]…

  2. » INDEX. Juny 23, 2007 3:17 pm

    […] 27 Febrer 2007. Recerca de vida a Europa. […]

Deixa un comentari