Treballant a l’Estació Espacial Internacional.

S’acosten dates amb ponts i vacances, que podriem aprofitar entre altres coses per practicar en una interessant simulació de l’Estació Espacial Internacional. Podrem experimentar l’emoció dels treballs de reparació dels astronautes de la NASA. Caldrà negociar el millor camí a través de la resclosa exterior i musarar la quantitat d’oxigen, per tal de treballar en les quatre missions per enllestir la ISS. Serà molt important moure’ns en prudència i completar les activitats extravehiculars (EVAs) i tornar a través de la resclosa a dins de la seguretat de la base espacial.

És una interessant simulació, on podrem experimentar els EVAs dels astronautes. Cal tenir present que els gràfics que s’utilitzen en aquesta simulació forman part de missions reals de la NASA, incorporades al programa amb grafisme de 3D.

386197main_ssg4-430x3231.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Febrer 28, 2010 2:20 pm

    […] 4 Desembre 2009. Treballant a l’Estació Espacial Internacional.  […]

Deixa un comentari