Els naixements famolencs dels forats negres.

Els primers forats negres de l’univers ocasionaven petits i dramàtics efectes al seu voltant, malgrat que la seva grandària augmentava molt lentament, segons ens indiquen unes simulacions fetes per un superordinador, amb la direcció dels astrofísics Marcelo Alvarez i Tom Abell, membres del Kavli Institute for Particule Astrophysics and Cosmology, conjuntament amb el Departament d’Energia SLAC i la Universitat de Stanford.

Les teories més acceptades, postulen que els primers forats negres s’atipaven de núvols de gas i pols d’un primitiu univers, formant d’aquesta manera els forats negres superdimensionats situats en els centres de les galàxies. Segons el recent estudi publicat en el The Astrophysical Journal Letters, el qual assenyala un paper molt més important per aquests primitius forats negres.

“Es emocionant poder fer els càlculs necessàris que mostren la rellevància de la física i mostrar-nos quines idees funcionen i quines no”, comenta en Abell. “En la propera dècada, utilitzant aquests càlculs resoldrem alguns dels problemes més important relacionats amb la implicació dels forats negres a l’univers”.

Per fer aquesta descoberta, els investigadors han generat les simulacions més detalles creades fins avui dia, respecta als primers forats negres, en una època on es formaven les primeres estrelles  a l’univers. Aquestes simulacions s’han generat amb les dades capturades amb les observacions del fons còsmic, resultant de la primitiva radiació que va crear l’univers.

Els investigadors han aplicat d’aquesta manera els criteris bàsics que governen la interacció de la matèria, mostrant una simulació d’aquesta evolució.

untitled.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari