Variacions en el color de la superfície de “Troy”.

La suau superfície terrosa va quedar exposada, en el moment que una de les rodes del Mars Exploration Rover Spirit, va enfonsar-se mostrant la petita àrea anomenada “Troy”. En aquesta la qual s’aug,mentat el constrast, per poder observar millor les diferències de color.

El ròver Spirit, va prendre aquesta imatge panoràmica el sol o dia d’estada a Mart 1.892, que correspon al 20 d’abril de 2009. La fotografia està composta per tres imatges, amb uns filtres que corresponen a unes longituds d’ona de 750, 530 i 430 nanometres.

Les roques visibles en la part superior dreta de la imatge, tenen unes dimensions aproximades entre els 10 centímetres i les més petites entre 2 i 3 centímetres.

pia12078.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Desembre 29, 2009 9:32 pm

    […] 5 Juliol 2009. Variacions en el color de la superfície de “Troy”.  […]

Deixa un comentari