La Lluna i Venus alhora.

La tarda del dissabte 20 de gener es produirà una aproximació entre la Lluna i el planeta Venus, fins el punt que a simple vista semblarà que la Lluna oculti a Venus. A partir de la posta de Sol a les 16h 51m Temps Universal (T.U. cal afegir una hora per convertir-la a horari civil), podrem observar un petit resplendor del planeta Venus, i just a sota el començament d’un creixent lunar, si disposéssim d’un horitzó ras observaríem a la vegada el planeta Mercuri.

Es una bona ocasió per fer una bona fotografia artística-astronòmica amb un teleobjectiu i una sensibilitat ràpida, recomanem exposicions no superiors als 20 segons, si no els objectes es veuran moguts en la fotografia.

venus-lluna.jpg

mapa de Starri Night Pro.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX. Abril 5, 2007 1:16 pm

    […] 15 Gener 2007. La lluna i Venus alhora. […]

Deixa un comentari