Un tall de Dione.

Tan sols podem observar un petit tall de Dione, gràcies a la visió de la sonda Cassini, mentre mira el costat fosc d’aquesta lluna de Saturn.

En una visió on la geometria de la fase, pren el Sol i el vehicle espacial situats en els costats d’aquesta lluna. En aquesta delicada imatge, observem una estreta lluna que reflecteix la llum endavant cap a la càmera de la sonda Cassini. En el contorn, s’observa un cràter visible a l’hemisferi sud.

En aquesta visió el  nord de Dione està situat amunt de la imatge, uns dos graus a la dreta. La imatge es va capturar en llum visible, amb la càmera d’angle estret de la sonda espacial Cassini, el passat dia 25 de febrer de 2009. Des d’una distància aproximada de 484.000 quilòmetres. La resolució de la imatge, és d’uns 3 quilòmetres per píxel.

pia11471.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Agost 30, 2009 11:25 am

    […] 22 Aril 2009. Animació de la regió del Pol Sud de Mart.  […]

Deixa un comentari

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

301 Moved Permanently

The document has moved here.