WordPress database error: [Incorrect DATETIME value: '0000-00-00 00:00:00']
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_date < '2022-09-27 23:13:44' AND post_date != '0000-00-00 00:00:00' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC

Característiques del Kepler.

La missió Kepler, la qual es va iniciar amb el llançament del telescopi el passat dia 6 de març de 2009, està planificada amb les següents característiques:

-Kepler es la primera missió científica preparada per localitzar planetes semblants a la Terra, es a dir planetes que orbiten en zones habitables” d’estrelles com el nostre Sol. La zona habitable, és la regió al voltant d’una estrella on la temperatura permet l’existència de l’aigua, un ingredient essencial per tota la via que coneixem.

- Al final d’aquesta missió de tres any i mig, podrem tenir una bona idea de com de comú o rar, és la presència de planetes com la Terra en la nostra Via Làctia. Això serà un pas important per contestar l’eterna pregunta. Estem sols ?.

- Kepler detectarà planetes buscant les variacions periòdiques de brillantor d’estrelles. Alguns planetes passen per davant de les seves estrelles quan s’observen en línia recta de la Terra, quan es així la llum de les estrelles s’esmorteeix, un esdeveniment que el Kepler pot observar.

- Kepler disposa de la càmera més gran enviada a l’espai fins ara, amb 95 megapíxels de capacitat en els seus senssors CCD.

-El telescopi Kepler, es tan potent que des de l’espai, podria visualitzar una persona il·luminada per la llum del porxo d’una casa situada en una petita ciutat.

kepler1.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Agost 30, 2009 1:28 pm

    […] 11 Març 2009. Característiques del Kepler.  […]

Deixa un comentari

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Moved Permanently